E-shopping sker på telefonen
Pisten.dk

E-shopping sker på telefonen

Størstedelen af netbutikker i Danmark frembyder efterhånden et hav af forskellige metoder til levering. En af dem der er mest populær er p.t. levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Leveringstypen er altså virkelig fleksibel, og typisk tilmed den billigste type af levering.

Fragtperioden er naturligvis ekstremt afgørende hvis vi har brug for produkterne om kort tid, så i det øjemed er det naturligvis på sin plads at du kigger nærmere på leveringstiden for det vedkommende produkt.

Størstedelen af online shops reklamerer med muligheden for dag-til-dag levering på deres primære produkter, men som ikke desto mindre er betinget af at ordren laves før et givent tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer pakket forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

Indtil flere webbutikker lover fri fragt, men i de fleste tilfælde kun såfremt man shopper for en bestemt sum. Derudover skulle man beslutte sig for den billigste fragttype, som ofte – uden hensyn til om du er nær Silkeborg, Rønne eller Svenstrup – er at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted.

Den mest prisbevidste form for fragt

Det har vist sig at være super overkommeligt for almindelige mennesker at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos diverse internet foretagender og derfor har utallige online forretninger fundet det uundgåeligt at tvinge priserne på en række af deres produkter – til børn og babyer, og ligeledes til mænd og kvinder – markant, og endda nogle gange yde levering uden betaling.

Men det kan stadigvæk være gunstigt at efterprøve nogle forretninger på nettet efter udsalg før du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris.

Man må blot ikke glemme, at i tilfælde af at en butik på nettet udbyder deres varer til en pris der kan ses som overordentlig letkøbt, så er det mange gange være et fingerpeg om en bedragerisk webshop. Kortbetalinger er dog dækket ind under en vedtægt, der støtter folk imod bedrageriske butikker på nettet.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt kan du drage nytte af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at klare pengene over et længere tidsrum.

Forud for at folk bestiller hos en e-butik bør man i og for sig granske shoppens handelsaftale, dog er det ofte et tidskrævende projekt.

En nem løsning kan være at se om internet firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det ofte er et signal om at online virksomheden adlyder de officielle danske regler, samt at netbutikken ofte monitoreres af fagfolk der forstår reglerne på området. Desuden tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, hvis du udsættes for problemstillinger i processen med din ordre.

Trustpilot byder på ultra anstændige muligheder

Trustpilot medfører adskillige gavnlige muligheder for at bese en hel del aktuelle køberes iagttagelser og derved kan det være til hjælp, at du tager et kig på e-shoppens kritik forinden du bestiller.

Facebook genererer også fuldt ud fortræffelige metoder til at få indsigt i e-shoppens kundefokus. Her ses en del webbutikker som giver kunderne mulighed for at give en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes bør udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Denne side finansieres af annonceindtægter. Vi har faste samarbejder med en hel del internet handler når vi promoverer forretningernes produkter, og tager kommission når en af vores besøgende realiserer en bestilling.